Utökat stöd för cancerdrabbade barn

CancerRehabFonden samlar in pengar för att cancerdrabbade ska få möjlighet till rehabilitering. Organisationen hjälper även cancerdrabbade barn och deras familjer med finansiellt stöd för återhämtningsresor och tekniska hjälpmedel som kan underlätta barnets vardag.

Under året 2016 kommer organisationen utöka sitt stöd för cancerdrabbade barn.

”När ett barn drabbas av cancer förändras ofta livssituationen för hela barnets familj. Vi på CancerRehabFonden känner därför stor glädje över att kunna meddela att vi i år kan utöka vårt stöd för familjer med cancerdrabbade barn. Under året kommer vi kunna hjälpa fler barn som drabbats av cancer genom att ge dom möjlighet att få åka iväg på en återhämtningsresa tillsammans med sin familj. En återhämtningsresa via CancerRehabFonden innebär att cancerdrabbade familjer kan få ett avbrott från vardagen och hämta nya krafter tillsammans.”, säger Eva Hansen, Generalsekreterare CancerRehabFonden

CancerRehabFonden hoppas med sitt utökade stöd för återhämtningsresor att fler cancerdrabbade barnfamiljer ska få hjälp att hitta kraft för att kunna komma tillbaka till livet.